Podbrdo Mountaineering Society

            

Last notice - Posted by: darkdog - Sunday, 24 September 2017 07:45
KOČA NA ČRNI PRSTI JE ZAPRTA / ČRNA PRST HUT IS CLOSED
News

MKPNews->Obvestila->OSKRBNIŠTVO 2016   
OSKRBNIŠTVO 2016

OSKRBNIŠTVO 2016

PD Podbrdo         Matična št. 5127645000

   Podbrdo 73/A      Šifra dejavnosti 93.120

       5243 Podbrdo         D. št. SI57522685

                                   Transakcijski račun 04753-0000139002

                                                     TEL. št. 00386(05)3808260

 

 

___________________________________________________________________________

 

PLANINSKO DRUŠTVO PODBRDO IŠČE OSKRBNIŠKI PAR

ZA DOM ZORKA JELINČIČA NA ČRNI PRSTI

za obdobje

od nedelje, 19. junija 2016 do nedelje, 18. septembra 2016.

 

Pogoji razpisa:   - Poznavanje dela z blagajno,

                              - Poznavanjeskladiščene evidence materjala,

                              - Poznavanje okoliških gora in poti,

                              - Poznavanje kulinaričnih spretnosti,

                              - Poznavanje HACCP sistema,

                              - Tovrstne delovne izkušnje,

                              - Ljubitelj gora,

                              - Zaželjeno znanje hišnih opravil in popravil

                              - Zaželjeno znanje tujih jezikov

 

Dodatne informacije: Tomaž Mlakar – gospodar koče: 051 686 112

 

Rok za oddajo prijave: 31. marec 2016!

 Prijave sprejemamo na elektronski naslov: pdpodbrdo73a@gmail.com ali na zgoraj navedeni naslov PD Podbrdo.

Opomba: Prednost pri izbiri bo imel oskrbniški par, ki bo ob izpolnjevanju zgoraj navedenih zahtev pripravljen prevzeti oskrbništvo za daljši čas. O izbiri boste obveščeni.

Vabilo v Word obliki

 

 

 

 Planinsko društvo Podbrdo






by darkdog, Tuesday, 12 January 2016 08:26, Comments(0)
 


Izdelava spletne strani: MINK
Page generated in 0.01266 seconds with 12 queries

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...