Planinsko društvo Podbrdo    

            

Zadnji vpis v obvestila - Poslano od: darkdog - Ponedeljek, 19 Oktober 2020 19:36
KOČA NA ČRNI PRSTI JE ZAPRTA / ČRNA PRST HUT IS CLOSED
Novice

Novice->Obvestila->GORSKI TEKAČI BAŠKE GRAPE USPEŠNI TUDI V LETU 2018   
GORSKI TEKAČI BAŠKE GRAPE USPEŠNI TUDI V LETU 2018

GORSKI TEKAČI BAŠKE GRAPE USPEŠNI TUDI V LETU 2018

Gaberje, Baška grapa

V Gaberjah pri Ajdovščini so se v nedeljo, 2. novembra, zbrali gorski tekači, ki so najprej s premaganim tekom na Tabor že zastavili sezono primorskega tekaškega pokala za leto 2019, nato pa prisostvovali zaključni prireditvi pokala za leto 2018. .... ..(.se nadaljuje)..

FOTOGALERIJA (foto: Alenka Zgaga)Prisotna je bila tudi ekipa iz Baške grape, redna udeleženka tekem, ki svoje tekaške uspehe še naprej podarja Planinskemu društvu Podbrdo. Tudi tokrat so tekači zasedli nekaj najvišjih stopničk v posameznih kategorijah. Najuspešnejši so bili v kategoriji mlajši člani, kjer je na najvišji stopnički slavil Štenkler Denis, na drugi pa  Abram Marko. Prvi se je udeležil kar 18 tekov, drugi pa 12. Za drugo mesto v kategoriji veterani je pokal prejel  Simon Drole, ki je dosegel cilj na 17 progah. V kategoriji mlajši veterani sta se uvrstila Šorli Paulo na šesto mesto in Lapanja Andrej na trinajsto, Prezelj Slavko v kategoriji starejši veterani je bil peti. Uvrščen je bil tudi Valentinčič Ivan med super veterani. Uspešne so bile tudi tekačice. V kategoriji starejše članice sta se razveselili pokalov Šorli Tina na drugem mestu in Drole Vida na tretjem, med veterankami pa je Marta Šorli zaključila sezono na tretji stopnički.

V prijetnem tekaško-prijateljskem vzdušju so tekmovalce,  ki so izpolnili pogoj udeležbe, že tradicionalno razveselili še sponzorji.

Primorski gorski teki 2018 - UVRSTITVE 

Ljudstvo tekačev - FOTOGALERIJA

Gorski tekači iz Baške grape 
od alenkazgaga, Nedelja, 16 December 2018 14:58, Vpiši svoj komentar(0)
 


Izdelava spletne strani: MINK
Stran zgenerirana v 0.01433 sekundah z 12 poizvedb v bazi

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...