Planinsko društvo Podbrdo    

            

Zadnji vpis v obvestila - Poslano od: darkdog - Ponedeljek, 01 Junij 2020 20:17
KOČA NA ČRNI PRSTI JE ODPRTA / CRNA PRST HUNT IS OPEN
Novice

Novice->Obvestila->Primorski gorski teki 2017 - zaključek sezone   
Primorski gorski teki 2017 - zaključek sezone

Primorski gorski teki 2017 - zaključek sezone

KAR ŠEST POKALOV V BAŠKO GRAPO

Gaberje, 4.12.2017

Gorski tekači iz Baške grape so tudi v letu 2017 preizkušali svoje tekaške zmogljivosti v pokalu Primorski gorski teki 2017. Organizator jim je ponudil dvajset prog, za skupno točkovanje je štelo 13 najboljših rezultatov. Na zaključni prireditvi v Gaberjah niso skrivali veselja nad doseženimi rezultati, saj se je sezona iztekla kot najboljša do sedaj.  

Foto galerija dogodkaNa najvišji stopnički sta stala Simon Drole v kategoriji veterani in Slavko Prezelj v kategoriji starejši veterani. Simon ima v nogah 17 gorskih vzponov,  Slavko pa kar 19. Marko Abram  v kategoriji mlajši člani z udeležbo na 17-ih tekmah in Paulo Šorli v kategoriji mlajši veterani s 14-imi udeležbami sta bila bronasta. V slednji kategoriji je bil med uvrščenimi tudi Žan Drole. Poduspešno sezono sta se podpisali tudi ženski predstavnici. Na lestvici starejših članic je bila Vida Drole druga, Tina Šorli pa tretja. 

Za udeležbo na 17-ih tekmah velja pohvala Andreju Lapanji z lestvice mlajših veteranov. Me starejšimi veterani je osem tekem obvladal Ivan Valentinčič, tekaške copate pa je obul tudi Denis Štenkler.   

Ker je večina graparskih tekačev članov PD Podbrdo, se je uspešne sezone veselil z njimi tudi predsednik Tomaž Štenkler in vse presenetil s spominskimi nagradami.  Še bolj kot pretekla leta se je v tem smislu potrudil in navdušil tekače tudi organizator pokala. 

TEKST: Olga Zgaga

Foto: Alenka Zgaga
od alenkazgaga, Sreda, 13 December 2017 20:30, Vpiši svoj komentar(0)
 


Izdelava spletne strani: MINK
Stran zgenerirana v 0.01326 sekundah z 12 poizvedb v bazi

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...