Planinsko društvo Podbrdo    

            

Zadnji vpis v obvestila - Poslano od: darkdog - Nedelja, 22 Oktober 2017 13:27
KOČA NA ČRNI PRSTI JE ZAPRTA / ČRNA PRST HUT IS CLOSED
Datoteke sekcija

Portal Datoteke->Ostali dokumenti [ Iskanje ]

Ostali dokumenti
  Ime Glasov Datoteke Pogledov Datum vstopa
oskrbniški par 2918 0 111 39 14 Jan 2018
Tek crna prst 2017 0 483 72 03 Sep 2017
CENIK NOCITEV ter HRANE in PIJACE 2017 - Slovenski 0 459 101 21 Maj 2017
CENIK NOCITEV ter HRANE in PIJACE 2017 - Angleski 0 463 107 21 Maj 2017
TRADICIONALNO SREČANJE PLANINCEV NA ČRNI PRSTI 2016 0 387 272 06 Sep 2016
Tek na Črno prst 2016 1 1544 287 05 Sep 2016
PD Podbrdo 50 let nadgradnje koce 40 let zicnice 0 597 261 28 Jul 2016
PRICE LIST 2016 0 786 292 08 Maj 2016
Cenik 2016 0 551 303 08 Maj 2016
23. GORSKI TEK 3.9.2016 0 1872 401 23 Avg 2016
PRAVILA PUŠELJC GORSKIH TEKOV 2016 0 381 253 13 Apr 2016
Vabilo na srečanje planincev 2015 0 483 476 17 Sep 2015
PN _ Gorski Tek Ivana Anderleta Črno prst 2015 0 819 454 07 Sep 2015
Album bralcev - domačini na teku na Črno prst 0 822 432 07 Sep 2015
SLABA VREMENSKA NAPOVED OBRODILA ODLIČEN TEK 0 330 502 07 Sep 2015
Rezultati 22. gorskega teka Ivana Anderleta na Črno prst 0 1930 419 06 Sep 2015
Pred prijava 0 224 489 01 Avg 2015
22. GORSKI TEK 0 581 465 01 Avg 2015
Tek na Crno prst - Statistika - po abecedi 0 676 439 17 Jul 2015
Statistika teka po rezultatih - upostevan najboljsi rezultat 0 903 492 17 Jul 2015
 

Statistika
Trenutno je 59 datotek v bazi.
Največkrat Datotekenjena datoteka: Rezultati 22. gorskega teka Ivana Anderleta na Črno prst
Največkrat pregledana: Statut društva
Najboljše ocenjena: Statut društva

3 Strani 1 2 3 
Število uporabnikov, ki brska po Datoteke Sekciji: 1 (0 Registriranih uporabnikov 1 Gostov in 0 Anonimnih članov)
Ti člani so:


MKPDownloads ©2004-2005 All rights reserved
 


Izdelava spletne strani: MINK
Stran zgenerirana v 0.72232 sekundah z 17 poizvedb v bazi

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...